Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه، در پیامی هفته پژوهش و روز وحدت حوزه و دانشگاه را تبریک گفت.

خبرگزاری میزان - حجت‌الاسلام و المسلمین محمد مصدق در پیامی به شرح زیر مناسبت‌های مذکور را به پژوهشگران، اساتید حوزه و دانشگاه و تلاشگران عرصه علم و فناوری تبریک و تهنیت گفت:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَمَنْ یُؤْتَ الْحِکْمَةَ فَقَدْ أُوتِیَ خَیْرًا کَثِیرًاوَمَا یَذَّکَّرُ إِلَّا أُولُو الْأَلْبَابِ (سوره بقره آیه ۲۶۹)

امروزه ایران اسلامی به تأسی از آموزه‌های عمیق دین مبین اسلام و سرلوحه قرار دادن عزت مداری در کنار توسعه و پیشرفت، به جایگاه‌های برجسته در عرصه‌های مختلف علمی و فناوری در منطقه، جهان اسلام و جهان دست یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان نقش بسزای تحقیق و پژوهش در طی کردن مسیر دانایی و دستیابی به جایگاه‌های شایسته علمی کشور انکارناپذیر می‌نماید.
ابعاد و گستره پژوهش و تحقیق و بهره‌مندی از دستاورد‌ها و نتایج حاصل از آن به عرصه‌های خاص علمی یا فناوری محدود نبوده و این مهم در قوه قضاییه از جایگاه بسیار ارزنده برخوردار است. «معاونت حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه» با اعتقاد به پیوند ناگسستنی راهبرد‌های سند «تحول قضایی» و برنامه‌های توسعه قضایی با تحقیق و پژوهش، تحقق این مهم را از اولویت‌های اساسی خود قرار داده است. در این راستا به منظور تقویت ساختار‌های پژوهشی و تحقیقات حقوقی قضایی و سامان‌بخشی به این عرصه، «دستورالعمل ساماندهی پژوهش در قوه قضاییه» را با اهدافی نظیر هدفمندی در انجام مطالعات و تحقیقات، جلوگیری از انجام مطالعات موازی و تکراری، پیشگیری از هدررفت بودجه‌های مربوط و نظم بخشی به ارتباط با مراکز علمی و دانشگاهی کشور تدوین کرده و برای تأیید و تصویب به محضر ریاست معظم قوه قضاییه ارسال کرده است و امیدوار است تصویب و اجرای این دستورالعمل، فعالیت‌های علمی و پژوهشی دستگاه قضایی کشور را انسجام و نظمی نوین ببخشد.

اینجانب ضمن تبریک و تهنیت هفته پژوهش به تمامی پژوهشگران مراکز علمی پژوهشی و اساتید دانشگاه‌های کشور به خصوص پژوهشگران ارجمند مراکز پژوهشی قوه قضاییه، فرصت را غنیمت شمرده، ۲۷ آذرماه یاد و خاطره عالم نستوه، شهید آیت‌الله مفتح را گرامی داشته و روز «وحدت حوزه و دانشگاه» را تبریک عرض می‌کنم و رجا واثق دارم، پیوند روزافزون این دو نهاد، دستاورد‌های میمون و مبارکی را در سوق دادن کشور به سوی تعالی و پیشرفت به همراه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: تقدیر از پژوهشگران برتر دادگستری و سازمان‌های وابسته به قوه قضاییه در استان فارس همزمان با هفته پژوهش

انتهای پیام/

برچسب ها: معاون حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه هفته پژوهش

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: معاون حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه هفته پژوهش حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه حوزه و دانشگاه هفته پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۰۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنان سرما را بیش‌تر از مردان تحمل می‌کنند

بررسی جدید پژوهشگران آمریکایی نشان داد بدن زنان، توانایی بیش‌تری در تحمل سرما نسبت به مردان دارد.

به گزارش ایسنا، مدت‌ها تصور می‌شد که زنان بیشتر از مردان سرما را احساس می‌کنند، اما یک پژوهش جدید با این ایده مخالفت کرده و نشان داده است که مکانیسم‌های حفظ گرما در بدن خانم‌ها در مقایسه با همسالان مرد آن‌ها در دمای پایین‌تری کار می‌کنند.

پژوهشگران «مؤسسه ملی سلامت آمریکا» ۲۸ داوطلب جوان، سالم و لاغر را برای پژوهش خود انتخاب کردند که از این تعداد، ۱۶ نفر زن و ۱۲ نفر مرد بودند.

در حالی که شرکت‌کنندگان در معرض دمای بین ۱۷ تا ۳۱ درجه سلسیوس قرار داشتند، اقدامات گسترده‌ای روی آن‌ها انجام شد. به عنوان بخشی از این پژوهش، دمای بحرانی پایین هر شخص نیز محاسبه شد. دمای بحرانی پایین، حداقل دمایی است که یک شخص پیش از واکنش نشان دادن بدن برای گرم ماندن می‌تواند تحمل کند.

تحلیل‌ها نشان دادند که مردان مصرف انرژی را برای گرم نگه داشتن خود در حدود ۲۳ درجه سلسیوس آغاز کردند، اما این واکنش در زنان نزدیک به ۲۲ درجه سلسیوس رخ داد. همچنین، پژوهشگران دریافتند که زنان با خنک‌تر شدن محیط، بهتر می‌توانند دمای بدن خود را حفظ کنند و عایق بهتری در برابر سرما دارند.

پژوهشگران به این نتیجه رسیدند که زنان ممکن است محافظت بیشتری در برابر سرما داشته باشند، زیرا چربی بدن آن‌ها بیشتر از مردان است. آن‌ها گفتند: به طور متعارف احساس می‌شود که زنان سرما را بیشتر از مردان احساس می‌کنند، اما مقایسه‌های کنترل‌شده کمیاب هستند. ما متوجه شدیم زنان دمای بحرانی پایین‌تری دارند که عمدتا ناشی از چربی بدن بیشتر در مقایسه با مردان بود.

با وجود این نتایج، تفاوت معنی‌داری بین سردترین دمای قابل تحمل گزارش‌شده برای مردان و زنان این پژوهش وجود نداشت. تفاوت معنی‌داری نیز در میزان لرز یا آسایش گرمایی گزارش‌شده با کاهش دما مشاهده نشد.

این پژوهش در مجله «PNAS» به چاپ رسید.

دیگر خبرها

  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • بیشترین اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها در این دولت حضور دارند 
  • وجود بیش از یکهزار و 800 اثر تاریخی ثبت ملی شده در آذربایجا‌ن‌غربی
  • زنان سرما را بیش‌تر از مردان تحمل می‌کنند
  • بازدید معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی از پروژه جداره‌سازی خانه گردشگری ارومیه
  • ببینید | درخواست معاون حقوقی رئیسی از نمایندگان مجلس آینده برای رفع مسائل اقتصادی!
  • روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود
  • ادای احترام معاون وزیر میراث‌فرهنگی به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس در ارومیه
  • باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم